viernes, 12 de junio de 2009

"El Médico"...i bon estiu!!


La veritat és que per motiu personals no he tingut massa temps de treballar el meu blog. De totes formes, no volia desaprofitar l'oprtunitat per fer la meva última entrada.


Aquesta última entrada la dedicaré per comentar i recomanar un llibre que crec que està molt relacionat amb el contingut d'aquesta assignatura, El médico (de Noah Gordon). Aquest llibre explica la història d'un nen que viu a Londrés al segle XI, al qual se li moren els pares i es separat dels seus germans. Al no tindre altre família que es fagi càrrec d'ell, es converteix en l'ajudant d'un barber cirugia. A partir d'aquí ,el llibre explica el recorregut del nen en el seu aprenentarge per la vida fins que és adult i te com objectiu arribar a ser metge.

´

Si llegim el llibre amb atenció, podem trobar molta informació implícita per analitzar sobre l'educació; valors, tiups d'educació, relació educativa entre els personatges, etc.


En resum, recomano el llibre "El médico", i sobretot recomano llegir--lo amb atenció i intentant relaciont-lo amb els continguts de l'assigatura, veure-ho que se'n pot trure molt de suc!


Per finalitzar faré una breu conclusió de l'assigantura. Tot i no haver pogut assistir per participar en el treball en grup, he treballat el contungut del campus i estic al dia tant dels treballs realitzats com de la matèria. He trobat molt interessant i útil tota la informàció penjada sobre l'educació, així com els diferents textos, notices i estudis.


Fins aquí el meu blog, i ara, només dessitjar-vos a tots i totes un bon estiu!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario